Ny vecka | cissifio
cissifio

cissifio

Annons

Ny vecka

Hej på er

 

Har varit lite dålig med uppdatering här. Men har haft lite mycket att göra sista veckan. Ta hand om båda själv (manen jobbade 6 dagar) ta bilder till instagram, städa, laga mat, det mycket energi.

I veckan var vi hos dietisten med Amelia. Har skrivit här tidigare att hon är väldigt liten för sin ålder och mycket jobbig när det gäller mat.

Hon har aldrig gillat att äta. Hon började sent med “burkmat” eftersom hon hade kräkrefleks länge. Hon är väldigt annorlunda om man jämför vad andra barn i hennes ålder gillar. Hon gillar inte tex :  bullar, kakor, juice, bröd, mjölk, fruktyoghurt. Bästa hon vet är filmjölk med havregryn till frukost, fisk i alla former till middag och lunch och pasta utan sås.  Men det är svårt att leva på det. Dietisten tycker hon ska äta det hon gillar och berättade att en del barn tycker att äta är jobbigt och tråkigt, det är en utmaning för de varje gång de ska äta. Det är inte bara jobbig för henne, men så frustrerande till oss som föräldrar. Hur många gånger man har tjatat, gråtit eller bara inte orkat vet jag inte.

Hon är 3.5 år men ser mer ut som en 2 åring eller 2.5 . Man ska inte jämföra barn och så länge de är pigga , glada och utvecklas så är det ingen fara. Så klart har de kollat och tagit alla prover på henne och hon är frisk.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissifio

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats